Дермални филъри

Процедурите с дермални филъри са съобразени с вашите индивидуални нужди и резултатите които могат да бъдат видени незабавно.

Дермалните временни попълващи средства вече са добили широка популярност под наименованието „филъри”. Това са вещества, които се инжектират в определени лицеви области и се прилагат за оформяне, контуриране и намаляване на видимите бръчки в областта на лицето, шията, ръцете и деколтето. В по-голямата част от случаите тези средства съдържат хиалуронова киселина, която е естествена съставна част на кожата и имат временен ефект и като се резорбират за 6-12 месеца след поставянето им. Хиалуроновите филъри са подходящи за цялостно скулптуриране на кожата на лицето – за уголемяване на скули, попълване на хлътнали бузи, слепоочни области и брадичка. Дермалните филъри са подходящи за всички които искат да придадат форма и обем на устните си, да попълнят хлътвания в областта на лицето – в зоната назо-лабиални гънки или гънки под устните ъгли към брадичката, както и в областта под очите.

Устните често са в центъра на вниманието. Те са изложени на стареене, както от слънцето и вътъра, така и поради това че ги използвате всеки ден, когато се смеете и говорите.

Инжектирането на дермални филъри в кожата изисква определени грижи за третирания участък. В деня на манипулацията ще получите указания от вашия лекар как да се грижите за кожата на третирания участък по време на възтановителния период (масажи,кремове) и др.. През първите дни след процедурата трябва да нанасяте крем за намаляване риска от синини.

С помощта на дермални филъри лицето ви може да си върне изгубения обем по внимателен и естествен начин, като лицето ви ще придобие по-младежки вид.

Дентална клиника Рубидент работи с доказани на пазара дермални филъри, които са известни с ефективността и безопасността си, тествани в много клични изследвания.