Д-р Календерски е основател и собственик на първия частен медицински център в гр.Благоевград – МДЦ РУБИДЕНТ, който стартира своята дейност през 1997г.

Вече 20 години пациенти при нас намират професионално и компетентно обслужване с висококачествени материали, иновативно дентално оборудване и висококвалифициран екип  от дентални лекари и асистенти. Благодарение на вложения труд на специалистите и непрекъснатото усъвършенстване и качество на лечение, дентален център Рубидент се превръща в един от най-добрите медико-дентални центрове в страната.

Като приоритет за разширяване на стоматологичната дейност е разкриването на дентални клиники в големи населени места.

Първият реализиран проект по разширяването на стоматологичната дейност е Дентална клиника Рубидент- гр.София.

Клиниката стартира с два стоматологични кабинета, операционна, зъботехническа лаборатория, оборудвани с модерна  техника отговаряща на световни и европейски стандарти.

 Нашата главна цел е предоставянето на високо качествени усуги на достъпни цени.

Дентална клиника Рубидент предлага висококвалифицирани стоматологични услуги, професионализъм, лоялнност,отговори на всички въпроси, които вълнуват пациентите.

Екипът ни от млади професионалисти извършва съвременно лечение в комфортна и спокойна атмосфера.

Ние осигуряваме:
  – безкомпромисно качество
  – максимално прецизно и трайно  лечение
  – комплексно лечение на Вас и Вашето семейство
  – най-високо ниво на дезинфекция и стерилизация
  – модерно оборудване

Практиката ни е насочена към пациенти, които са отговорни към своето  здраве на зъбите си. Вярваме че, за да е успешен резултатът от едно лечение е необходимо активното участие на пациента. Ако сте един от тези пациенти не се колебайте да ни потърсите, за да направим  ЗАЕДНО вашата усмивка по-красива.